Jeu de boules vereniging 'Mooie boel'

TV Huros biedt op haar terrein ruimte aan jeu de boules vereniging 'Mooie boel'.  

Deze vereniging stelt zich als doel het beoefenen van de sport Jeu de Boules. Het is een sport die beoefend wordt door mensen van alle leeftijden en zowel door mannen als door vrouwen. Het is één van de weinig sporten die gemengd gespeeld kan worden.

Er wordt onderling en vriendschappelijk gespeeld en er kan worden meegedaan aan eigen toernooien of die van andere verenigingen. Beginners of spelers die nog onvoldoende geoefend zijn kunnen samen met een trainer aan hun spelpeil werken.

Wekelijks wordt er op maandag- en donderdagavond  gespeeld aan de Maarten van Rossumstraat 2b te Rossum. Aanvang 19.00 uur. In de wintermaanden wordt er gespeeld in een verwarmde hal.

Nieuwe leden mogen de eerste maand gratis meespelen en de sfeer komen proeven. Hierna bedraagt de contributie € 60.- per jaar in 1 of 2 termijnen te voldoen. Leden van TV Huros krijgen korting op het lidmaatschap van de jeu de boules vereniging. Informatie en inschrijven bij Henk van Ommen: 06-30607651. Meer informatie is te vinden op de eigen site van de vereniging.