Inschrijven, contributie en opzeggen

Je kunt je inschrijven als lid van TV Huros via het inschrijfformulier op deze site. Je ontvangt via email een bevestiging van je inschrijving van Carolien, onze ledenadministrateur.

Het lidmaatschap 2023 kost voor senioren €140,- per jaar,  incl. lidmaatschap KNLTB. Daarnaast betaal je een verplichte toeslag van €35,- per jaar. Als je je gedurende het jaar inzet voor onze club dan krijg je dit bedrag, afhankelijk van het aantal activiteiten, deels of geheel terug aan het eind van het jaar. 

Het lidmaatschap voor jeugdleden kost €70,- per jaar, incl. het lidmaatschap van de KNLTB. Als jeugdlid wordt je senior vanaf de start van het kalenderjaar waarin je 18 wordt.  

Het lidmaatschap loopt automatisch door. Mocht je je lidmaatschap willen opzeggen, dan moet je dat voor het eind van het kalenderjaar hebben doorgegeven via een email naar de ledenadministratie.

Wil je TV Huros ondersteunen? Voor €15,- per jaar ben je ondersteunend lid en help je de tennissport voor de dorpen Rossum en Hurwenen te behouden.

Heb je nog vragen over het lidmaatschap? Stuur dan een mailtje naar Carolien via [email protected]