Een baan reserveren en gebruiken

Je kunt gedurende de hele week vrij spelen op de tennisbanen van TV Huros. Dat doe je door zelf andere leden te vragen om met je te singelen of dubbelen. Heb je nog geen ‘tennismaatje(s)’? Dan kun je je aansluiten bij één van de groepsapps van onze leden. We brengen je graag in contact met andere leden.

Een baan reserveren doe je via de KNLTB clubapp of de website. In de KNLTB clubapp kun je zien welke banen nog vrij zijn en een baan boeken. Mocht je toch geen gebruik maken van je reservering? Annuleer deze dan tijdig zodat de baan weer vrijgegeven wordt voor andere leden.    

Onze banen zijn vanaf 6.00u open voor reserveringen. Jeugdleden tot en met 12 jaar kunnen tot 21.00u een baan reserveren, jeugdleden van 13 t/m 17 jaar tot 22.30u en senioren tot middernacht. Je kunt vanaf 5 dagen van tevoren reserveren en per dag maximaal 2 keer een baan reserveren. De maximale duur van een baanreservering is afhankelijk van het aantal spelers: 30 minuten voor 2 spelers en 45 minuten voor 3 of 4 spelers.

De baanverlichting kan worden ingeschakeld in de hal van het clubhuis. Spelers zijn verplicht na de speelperiode de banen netjes achter te laten, indien van toepassing de verlichting uit te schakelen en het clubhuis af te sluiten.