Vrijwilligersactiviteiten

TV Huros is een actieve vereniging van en voor leden. Door een deel van hun vrije tijd in onze vereniging te investeren zorgen onze leden ervoor dat onze vereniging blijft bestaan en er sportieve en leuke activiteiten georganiseerd worden. Daar zijn we als vereniging natuurlijk heel blij mee, want het houdt onze club levendig.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je bijdrage te leveren, en er is vast wel iets dat bij je past: het organiseren van een activiteit, meehelpen tijdens een klusochtend, baanonderhoud, sponsoring, deelname in een commissie of het bestuur, etc. Zo leer je ook andere leden beter kennen.

Heb je interesse om op één of andere manier iets voor TV Huros te doen, dan kun je contact opnemen met één van de bestuursleden

Door in een verenigingsjaar twee vrijwilligersactiviteiten (meer mag natuurlijk ook) te doen kun je als senior lid in totaal €35,- terugkrijgen (€10,- voor de eerste en €25,- voor de tweede activiteit). Natuurlijk is het ook mogelijk om je belangeloos in te zetten voor de club en af te zien van deze teruggave.