Nieuws

Sponsoring ook voor kleine zelfstandigen

Nieuwe sponsordoeken sieren de hekken van Huros. Weet je dat het mogelijk is om een doek te delen? Dat doen de Biologische Tandarts, SUUS Foodcoaching & Fresh Home Cooking, Leonora Eventmanagement en WebCite Projectmanagement al op baan 1. Binnenkort verschijnt een doek met Van Duijvenbode HR en Organisatie Advies, Graphvice, Mijn Wijnmannetje en Van Heel Champignons. Maak jouw bedrijf ook zichtbaar voor onze leden en bezoekers. Imre Jacobs en Jeroen Vermeulen vertellen je graag meer over de sponsormogelijkheden, sponsoring@tvhuros.nl.

Doen!

 

Wil je ook vrijwilligersactiviteiten doen voor je club? We kunnen je hulp goed gebruiken! We zoeken onder andere liefhebbers voor:

  • Bardiensten tijdens toernooien
  • Organisatie van Aardbeientoernooi
  • Organisatie WorldTour voor de jongste jeugd
  • Secretarisfunctie in het bestuur
  • Feestcommissie

Meld je vandaag nog aan via info@tvhuros.nl!

Haal eenvoudig je IVA-certificaat

Sta je wel eens achter de bar? Dan moet je het IVA-certificaat in je bezit hebben. IVA staat voor Instructie Verantwoord Alcohol schenken. Volgens de Drank en Horecawet zijn wij als vereniging verplicht om verantwoord om te gaan met het schenken van alcohol. Dat betekent dat onze barvrijwilligers het IVA-certificaat nodig hebben.

Voor het behalen van dit certificaat maak je een korte test van twintig vragen op www.nocnsf.nl/iva.  Stuur het certificaat na ontvangst naar info@tvhuros.nl zodat we bij een controle kunnen laten zien dat je gecertificeerd bent. Succes!

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed